Pubblicato il 07/03/2020 22:58:59
Artist lover My time is gone And he fell eyelid All thirsts are refreshed Of love And it became between us The distances of the universes But with love and kindness Involve time We became the entity Even emotions Not yet, not desertion Except divine affection And all the frenzy between loved ones And on the Sunna of instinct Merceful Anytime, anywhere And became warm and tenderness Among every artist lover. Written by / Dr. Med Kerkoub (Algeria) Mr. Mohamed Kerkoub Date of birth and place of birth: July 12, 1963 in Algiers Country: Algeria Qualifications : Bachelor of Laws in Legal and Administrative Sciences. Certificate of professional competence in law - State certificate for medical analysis. Public Health Medical Analysis Specialist. Professional Experience: 31 years experience in university hospital laboratories. - 6 years in the hospital laboratory, a specialist in obstetrics and gynecology. - 6 years in the laboratory of the Department of Hematology - 12 years experience in a blood transfusion clinic. - 6 title title experience in Chest Diseases Clinic. A year of experience in a private laboratory for medical analysis to this day. Writer - poet Adjective : An activist, a peace ambassador for several organizations. Consultant and director of public relations for several organizations. Languages: Arabic, French, English. Hobbies: learning about different cultures, sports, reading. Peace Ambassador of several international organizations Advisor to several organizations. Major contributor from the United Nations.
« indietro |
stampa |
invia ad un amico »
# 0 commenti: Leggi |
Commenta » |
commenta con il testo a fronte »
I testi, le immagini o i video pubblicati in questa pagina, laddove non facciano parte dei contenuti o del layout grafico gestiti direttamente da LaRecherche.it, sono da considerarsi pubblicati direttamente dall'autore Franca Colozzo, dunque senza un filtro diretto della Redazione, che comunque esercita un controllo, ma qualcosa può sfuggire, pertanto, qualora si ravvisassero attribuzioni non corrette di Opere o violazioni del diritto d'autore si invita a contattare direttamente la Redazione a questa e-mail: redazione@larecherche.it, indicando chiaramente la questione e riportando il collegamento a questa medesima pagina. Si ringrazia per la collaborazione.
|